Seksivideo suomi yle puhe netissä

seksivideo suomi yle puhe netissä

- ja televisio-ohjelmia, suoria lähetyksiä sekä ohjelmatiedot. Kaikki Suomen nettiradiot ja paljon muita kätevästi yhdellä sivustolla. YLE Radio Suomi Helsinki Yle Uutiset Alueeltasi TV Areena Kuuntele eri radiokanavia nopeasti ja on pysyvästi täysin ilmainen. Kanavaehdotuksia sekä kommentteja voi lähettä osoitteeseen. Jos pidät tästä sivustosta ja arvelet, että tästä voisi olla muille hyötyä, voit linkittä tämän sivun. Leave this field blank.

Yle Uutiset Itä-Suomi: Seksivideo suomi yle puhe netissä

09:40 Ljadov: Kahdeksan kansanlaulua. 25 s.2.2018 Käynnistä ohjelma Näytä lisä. Herä uuteen päivän Anna Cadian, Alina Kulon ja Kati Lahtisen seurassa. 23:49 Bovicelli: Angelus ad pastores (The Gonzaga Band). Sorjosen kolmas kausi pyörii televisiossa on nähtävillä Yle Areenassa WhatsApp. Traktori sopii pienille palstoille.

Videos

Hahn: L'heure exquise (Gérard Souzay, baritoni, ja Dalton Baldwin, piano). 00:17 Tshaikovski: Joutsenlampi, 4-näytöksinen baletti (Bostonin SO/Seiji Ozawa). 02:48 Guaraldi: Christmas time is here (Chanticleer/Joseph Jennings). Yle Uutiset Itä-Suomi Klo 17-06 3 min. Joululauluja pianoduolle (Risto Lauriala ja Pentti Kotiranta). 23:31 Compère: Omnium bonorum plena (Orlando Consort). 11:22 Telemann: Triosonaatti nokkahuilulle, viululle ja continuolle C-duuri (Michala Petri, nokkahuilu, Pinchas Zukerman, viulu, Peter Howard, sello, ja Layton James, cembalo). 08:49 Distler: Es ist ein Ros entsprungen teoksesta Die Weihnachtsgeschichte (Chanticleer/Joseph Jennings ja Dawn Upshaw, sopraano). Jos pidät tästä sivustosta ja arvelet, että tästä voisi olla muille hyötyä, voit linkittä tämän sivun sivuillesi seuraavasti: a href puhe" Kuuntele YLE Puhe /a. 23:54 Vivaldi: Trio viululle, luutulle ja continuolle C-duuri (Celedonio Romero, kitara, John Corigliano, viulu, Domenick Saltarelli, alttoviulu, ja Margaret Bella, sello). 03:17 Fernandes: Botay fora (Tulkaa tallista, paimenet) (Siobhan Stagg, sopraano, ja La Compania/Danny Lucin). Tai lähetä WhatsApp-viesti numeroon. Samtalet kostar 25,41 cent/minut. (Risto Saarman, tenori, ja Pentti Kotiranta, piano). 07:09 Beethoven: Muunnelmia Händelin Juudas Makkabealainen -oratorion teemasta "Riemuitse tytär Siionin" (Yo-Yo Ma, sello, ja Emanuel Ax, piano).

0 ajatusta “Seksivideo suomi yle puhe netissä

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *